Rijlessenpakket

Rijlessenpakket A, B en C

Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Bij elk pakket krijg je theorie online en een praktijkexamen. Hoe groter het pakket hoe voordeliger je lest. Kies het rijlespakket dat het beste bij jou past. Zo’n rijlessenpakket is ook leuk om cadeau te krijgen van bijvoorbeeld je oma, opa of ouders!

Rijlespakket 10 lessen

Soms heb je nog wat lessen nodig als aanvulling op je rijlessenpakket A, B of C. Je kunt dan kiezen voor een aanvullend rijlespakket van 10 lessen. Dit kan ook een voordelige keuze zijn als je al ervaring hebt met autorijden, maar nog wat extra lessen nodig hebt. Bijvoorbeeld als je bij een andere rijschool les hebt gehad of als je lange tijd niet gereden hebt.

Een vol uur les

Elke rijles duur bij ons 60 minuten. Je krijgt dus een vol uur les. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk zeer ervaren. Neem een kijkje bij ons geweldige Team dan kun je alvast kennis maken met jouw instructeur.

Theorie

Als je kiest voor rijlespakket A, B of C dan krijg je een online lespakket voor je theorie. Hiermee kun je gelijktijdig met je rijlessen de theorie leren en tijdens je lessen toepassen. Het is ook mogelijk om al eerder met je theorie te beginnen. Lees alles over de mogelijkheden van onze theorielessen op de pagina Theorie.

Spoedopleiding of 10-daagse cursus rijbewijs

Als je versneld je rijbewijs wilt halen kun je bij ons een spoedopleiding volgen. In 6 tot 10 weken stomen we je dan klaar om voor het praktijkexamen op te gaan. Het is dan wel slim als je je theorie examen al hebt behaald.

Losse lessen, rijtest en opfriscursus

Ook als je geen rijlespakket wilt, kun je terecht bij autorijschool Roland van Perlo. Wil je liever losse lessen volgen? Kijk op de pagina Tarieven voor de actuele prijzen. En ben je op zoek naar een opfriscursus of (medische) rijtest? Wij helpen je graag verder. Lees op de pagina Overige rijlessen over onze expertise op dit gebied.