Zo werken wij

Aanmelden

Wil jij goed leren autorijden? En wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Vul dan nu het contactformulier in. Wij nemen contact met je op om alles met jou door te spreken. Vervolgens ontvang je van ons een inlogcode zodat jezelf online je rijlessen in de BMW kunt inplannen. Kijk bij ‘Rijlesplanner’ voor meer informatie. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 024 – 641 3860.

Rustig opstarten

Het is best spannend als je voor het eerst achter het stuur zit. Hoe bedien je de auto, wat gebeurt er op de weg, wat betekent dat verkeersbord ook alweer en herken je gevaarlijke situaties op tijd? We laten je rustig wennen aan de BMW en aan het auto rijden. Onze instructeurs zijn erg ervaren en zorgen voor jouw veiligheid. En leren je tegelijkertijd wat je in bepaalde situaties moet doen. Heb je je theorie certificaat nog niet? Dan raden we je aan om met één les per week te starten. Tijdens de rijlessen vragen onze instructeurs je regelmatig naar je kennis van de verkeersregels. Ook leggen ze je de verkeersregels uit en wijzen je op bijzondere situaties.

BMW: mooi, luxe en veilig

Wij geven al jarenlang met enorm veel plezier rijles in een fantastische en fraaie auto: de BMW. Onze witte BMW’s zijn echt ons handelsmerk geworden. Het zijn dan ook zeer comfortabele en veilige auto’s. Door onze jarenlange samenwerking met de BMW dealer beschikken we altijd over goed onderhouden en betrouwbare auto’s.

Vaste instructeur

Al onze instructeurs zijn zeer deskundig en ervaren. Met een vaste instructeur kun je een goed contact opbouwen. Dat helpt je om tijdens de autorijlessen te vertrouwen op je instructeur en zo snel vorderingen te maken.

Continuïteit

Jouw vaste instructeur heeft ook wel eens vakantie. Om ervoor te zorgen dat jouw leerproces continue doorloopt, kun je ook tijdens de vakanties lessen inplannen. Er is altijd een instructeur voor jou beschikbaar.